Produs

Dale Multicolor Second Hand

5,00 lei cu TVA

Bucati de mocheta trafic, cu dimensiunea de 60cmx60cm, suport de cauciuc, , avand o greutate de cca. 7700 gr / mp, pretul fiind exprimat pe bucata.

Cantitate (Bucata)

Acest produs se vinde la Bucata

Folosit

Dalele de mocheta , provin din UE unde au fost folosite in standurile expozitionale pentru o scurta perioada de timp , avand un grad minim de uzura , nu are pete, rupturi sau alte defecte.

Sunt preferate de clienti pentru amenajarea diferitelor spatii de evenimente (corturi,nunti,expozitii), sali de sport, spatii de depozitare, magazine, birouri, restaurante, pensiuni, camere de locuit si altele.

AspectFir buclat
CuloareMulticolor
SuportCauciuc gros
Mod de prezentareBucata
Grosime totalacca. 8 mm
Greutate totalacca. 7700 gr / mp
DestinatieSpatii de evenimente (corturi,nunti,expozitii), sali de sport, spatii de depozitare, magazine, birouri, restaurante, pensiuni, camere de locuit si altele
DisponibilitateStoc
Unitate de masuraBucata

In aceeasi categorie

Gri Inchis Second Hand
3,60 lei

Mocheta sintetica folosita raiata  , este o mocheta subtire , fara suport, avand o rasina impregnata in ea. Latime maxima 2 m, diferite lungimi pe rola in functie de stocul disponibil. Se taie din rola lungimea dorita , sau se ia rola intreaga.

Maro Second Hand
3,42 lei 3,60 lei -5%

Mocheta sintetica folosita raiata  , este o mocheta subtire , fara suport, avand o rasina impregnata in ea. Latime maxima 2 m, diferite lungimi pe rola in functie de stocul disponibil. Se taie din rola lungimea dorita , sau se ia rola intreaga.

Rosu Second Hand
3,60 lei

COVOR ROSU EVENIMENTE Mocheta sintetica folosita raiata  , este o mocheta subtire , fara suport, avand o rasina impregnata in ea. Latime maxima 2 m, diferite lungimi pe rola in functie de stocul disponibil. Se taie din rola lungimea dorita , sau se ia rola intreaga.

Trafic Antracit Second Hand
6,50 lei

Mocheta sintetica folosita trafic  , este o mocheta de grosime medie , fara suport, avand o rasina impregnata in ea. Latime maxima 2 m, diferite lungimi pe rola in functie de stocul disponibil. Se taie din rola lungimea dorita , sau se ia rola intreaga.

Second Hand
1,80 lei 3,60 lei -50%

Mocheta sintetica folosita raiata  , este o mocheta subtire , fara suport, avand o rasina impregnata in ea. Latime maxima 2 m, diferite lungimi pe rola in functie de stocul disponibil. Role cu mici probleme , culori diferite , lungimi mici.

Dale Gri Second Hand
4,50 lei 5,00 lei -10%

Bucati de mocheta trafic, cu dimensiunea de 60cmx60cm, suport de rafie, , avand o greutate de cca. 2500 gr / mp, pretul fiind exprimat pe bucata.

Dale Verzi Second Hand
5,00 lei

Bucati de mocheta trafic, cu dimensiunea de 50cmx50cm, suport de cauciuc, , avand o greutate de cca. 4800 gr / mp, pretul fiind exprimat pe bucata.

Gazon Visiniu Second
8,99 lei

Mocheta de gazon plusata, folosita, este o mocheta de grosime medie , avand un suport de nopsuri de cauciuc care permit o buna ventilatie in conditii de umiditate, pe culoarea rosu-visiniu. Latime maxima 2 m, diferite lungimi pe rola in functie de stocul disponibil. Se taie din rola lungimea dorita , sau se ia rola intreaga.