Produs

Pret redus!
Mocheta Second Hand Maro

Maro Second Hand

3,42 lei cu TVA

-5%

3,60 lei cu TVA

Mocheta sintetica folosita raiata  , este o mocheta subtire , fara suport, avand o rasina impregnata in ea.

Latime maxima 2 m, diferite lungimi pe rola in functie de stocul disponibil.

Se taie din rola lungimea dorita , sau se ia rola intreaga.

  • 1 m
  • 2 m
Calculator cantitate
x
metri lin. lati. rola
Cantitate (Metri patrati)
m2

Acest produs se vinde la metru patrat

Folosit

CantitateDiscountEconomisiti
100 5% Pana la 18,00 lei
200 10% Pana la 72,00 lei
500 15% Pana la 270,00 lei
1000 20% Pana la 720,00 lei

Mocheta second hand , provine din UE unde a fost folosita in standurile expozitionale pentru o scurta perioada de timp , avand un grad minim de uzura , nu are pete, rupturi sau alte defecte.

Este preferata de clienti pentru amenajarea diferitelor spatii de evenimente (corturi,nunti,expozitii), sali de sport, spatii de depozitare, magazine, birouri, restaurante, pensiuni, camere de locuit si altele.

AspectRaiat
CuloareMaro
SuportFara
Mod de prezentareRola
Grosime totalacca. 3-4 mm
Greutate totalacca. 300 gr / mp
Latime rolaMaxim 2 m
DestinatieSpatii de evenimente (corturi,nunti,expozitii), sali de sport, spatii de depozitare, magazine, birouri, restaurante, pensiuni, camere de locuit si altele
DisponibilitateStoc
Unitate de masuraMetri patrati

In aceeasi categorie

Gri Inchis Second Hand
3,60 lei

Mocheta sintetica folosita raiata  , este o mocheta subtire , fara suport, avand o rasina impregnata in ea. Latime maxima 2 m, diferite lungimi pe rola in functie de stocul disponibil. Se taie din rola lungimea dorita , sau se ia rola intreaga.

Rosu Second Hand
3,60 lei

COVOR ROSU EVENIMENTE Mocheta sintetica folosita raiata  , este o mocheta subtire , fara suport, avand o rasina impregnata in ea. Latime maxima 2 m, diferite lungimi pe rola in functie de stocul disponibil. Se taie din rola lungimea dorita , sau se ia rola intreaga.

Trafic Antracit Second Hand
6,50 lei

Mocheta sintetica folosita trafic  , este o mocheta de grosime medie , fara suport, avand o rasina impregnata in ea. Latime maxima 2 m, diferite lungimi pe rola in functie de stocul disponibil. Se taie din rola lungimea dorita , sau se ia rola intreaga.

Second Hand
1,80 lei 3,60 lei -50%

Mocheta sintetica folosita raiata  , este o mocheta subtire , fara suport, avand o rasina impregnata in ea. Latime maxima 2 m, diferite lungimi pe rola in functie de stocul disponibil. Role cu mici probleme , culori diferite , lungimi mici.

Dale Gri Second Hand
4,50 lei 5,00 lei -10%

Bucati de mocheta trafic, cu dimensiunea de 60cmx60cm, suport de rafie, , avand o greutate de cca. 2500 gr / mp, pretul fiind exprimat pe bucata.

Dale Verzi Second Hand
5,00 lei

Bucati de mocheta trafic, cu dimensiunea de 50cmx50cm, suport de cauciuc, , avand o greutate de cca. 4800 gr / mp, pretul fiind exprimat pe bucata.

Dale Multicolor Second Hand
5,00 lei

Bucati de mocheta trafic, cu dimensiunea de 60cmx60cm, suport de cauciuc, , avand o greutate de cca. 7700 gr / mp, pretul fiind exprimat pe bucata.

Gazon Visiniu Second
8,99 lei

Mocheta de gazon plusata, folosita, este o mocheta de grosime medie , avand un suport de nopsuri de cauciuc care permit o buna ventilatie in conditii de umiditate, pe culoarea rosu-visiniu. Latime maxima 2 m, diferite lungimi pe rola in functie de stocul disponibil. Se taie din rola lungimea dorita , sau se ia rola intreaga.