Produs

Ata surfilare mocheta covoare

164,22 lei cu TVA

Produsul se prezinta intr-o gama varianta de culori, vanzarea se face la bobina de 4.6 kg , pretul fiind exprimat pe bucata.

Cantitate

Produs nou

In aceeasi categorie

Fir nailon surfilare
178,50 lei

Produsul se prezinta intr-o gama varianta de culori, vanzarea se face la bobina de 3 kg , pretul fiind exprimat pe bucata.

Adeziv Neopren
30,00 lei

Produsul se prezinta in cutie metalica, vanzarea se face la cutie de 1 L , pretul fiind exprimat pe bucata. Adeziv universal de contact pe baza de neopren (gen prenadez), utilizat pentru lipirea pardoselilor de cauciuc, PVC, linoleum, mocheta.

Serviciu confectionare plinta surfilata
2,50 lei

Confectionam plinta cu marginea surfilata cu ata dorita din paletarul expus, pretul fiind exprimat pe metru liniar.

Serviciu surfilare mocheta-covoare
2,50 lei

Surfilam (festonam) marginile mochetei cu ata dorita din paletarul expus, pretul fiind exprimat pe metru liniar.

Servicii montaj mocheta
5,00 lei

 Oferim servicii de montaj mocheta cu adeziv si accesorii incluse, pretul fiind exprimat pe metru patrat  Comercializam toate materialele necesare acestor lucrari la cele mai mici preturi.  Pentru oferta completati formularul : Oferta Montaj

Suport mocheta Underlay
15,00 lei

Recomandam utilizarea unui strat de suport Underlay sub mocheta, pentru extra-confort si o izolare termica suplimentara. Produsul se vinde din rola, la latimile prezentate, din care se taie lungimea dorita , pretul fiind exprimat pe metru patrat. Metri patrati per rola : 15 mp (11 ml cu latime de 1.37 )