Returnare si garantie

Produsele achizitionate la distanta prin site-ul www.mochetacovoare.ro se pot returna conform dispozitiilor O.G. 34/2014, in termen de 14 zile calendaristice de la data receptiei coletului, ambalate (pentru a se evita deteriorarea pe timpul returului), in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Contravaloarea produselor comandate se va returna in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data notificarii in scris a intentiei de returnare, cu conditia ca in acest termen, produsul sa reintre in posesia vanzatorului si sa fie in perfecta stare. In cazul in care produsul returnat de catre cumparator intarzie sa ajunga la vanzator, suma reprezentand contravaloarea acestuia (din care se scade cheltuielile de transport), se va returna numai dupa receptia fara obiectiuni de catre vanzator a produsului returnat.

La returnarea unui produs, trebuie mai intai sa ne contactati, formuland in scris pe e-mail : dancri@mochetagilau.ro o notificare a intentiei de retur si a motivelor renuntarii la produs , specificand contul bancar in care se doreste rambursarea sau din Contul Clientului in sectiunea "Istoric si detalii ale comenzilor", Detalii comanda (pentru comanda pe care doriti sa o returnati), la sectiunea Retur de Marfa.
Este responsabilitatea dumneavoastra sa va asigurati de sosirea in stare buna a produsului la punctul de lucru Mocheta Gilau al firmei SC Dancri Impex SRL , situat pe strada Somesul Rece nr 1254 , localitatea Gilau, jud Cluj. Pentru a putea beneficia de returnare, produsul trebuie sa fie nedeteriorat, sa nu fi fost folosit si sa fie insotit de o copie a facturii si a documentului de plata. Potrivit legii 249/2015 nu mai aveti obligatia sa ambalati produsul la fel cum l-ati primit si cu acelasi tip de ambalaj. Produsele care contin accesorii se returneaza doar in cazul in care nu sunt descompletate (contin setul intreg de piese) si nu sunt deteriorate si/sau folosite.

Un produs este considerat deteriorat si/sau folosit daca prezinta modificari fizice, fire trase, pete de murdarie, arsuri, taieturi etc. Orice semn de uzura existent pe produs atrage anularea dreptului de returnare, fiind considerat produs folosit. Deteriorarile cauzate de nerespectarea conditiilor de utilizare, atrag anularea dreptului de returnare / garantie.

Returnarea se considera finalizata cand SC Dancri Impex SRL a receptionat produsele returnate, constatand printr-un proces verbal starea in care acestea se afla. In cazul in care bunul receptionat in urma returului este uzat si/sau deteriorat, cumparatorul va fi notificat comunicandu-i-se faptul ca returul nu se accepta si produsul achizitionat urmeaza sa-i fie retrimis.

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Exceptie de la returnare o reprezinta produsele achizitionate de persoane juridice, produsele folosite si/sau deteriorate, precum si comenzile personalizate . O comanda personalizata reprezinta o comanda scrisa prin care se solicita de catre client, debitarea la o anumita dimensiune din rola sau conform unei schite, precum si produsele surfilate.

Contravaloarea cheltuielilor de expeditie a produselor returnate la cererea clientului, fara culpa vanzatorului, se suporta de catre client.

Produsele comercializate pe www.mochetacovoare.ro beneficiaza de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare. Pentru fiecare grupa de produse se acorda garantie separata raportat la specificitatea produsului..

Erori de livrare

In cazul in care, cu ocazia livrarii, se intampla sa vi se livreze din greseala un alt produs decat cel comandat, un alt numar de produse, un produs de alta culoare sau daca exista orice alta problema cu privire la receptia produsului, va rugam sa ne contactaţi in termen de maxim 24 de ore de la receptie la adresa de email dancri@mochetagilau.ro sau la numarul de telefon 0264371161.

Produsele care prezinta la livrare neconformitatile mai sus specificate, se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea cumparatorului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Cumparatorul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca nu se poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Declaratie de conformitate

SC Dancri Impex SRL asigura, garanteaza si declara pe propria raspundere, conform prevederilor art.5. din Hotararea Guvernului nr. 1.022 / 2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, si a legislatiei UE in vigoare, ca produsele prezentate pe site-ul www.mochetacovoare.ro nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu standardele respectate de producator si mentionate in fisa tehnica a produselor.